Delphi Pages Forums  

Go Back   Delphi Pages Forums > Delphi Forum > VCL

Lost Password?

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-31-2011, 12:44 PM
KevMc KevMc is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: United Kingdom
Posts: 50
Default Delphi XE Deployment

Hi All,

I have developed an app in Delphi XE on Windows 7. The prblem is I cannot get the app to work on any other computer!
Even on another Windows 7 computer the app runs but does not show anything.

I even developed a new project added a label, compiled and then when I tried to run exe on the other machine it did the same.

Can someone assist?

Thanks

Kevin
  #2  
Old 08-02-2011, 11:10 PM
KevMc KevMc is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: United Kingdom
Posts: 50
Default Deployment

Hi All,

Can anyone help with this problem. I have developed many packages using Delphi 7 and have never had any trouble deploying the applications.

Does anyone know why I cannot get a application developed with Delphi XE deployed?

Even if I create a blank form with no components and try to run it on any other machine (win 7, vista & xp) it does not work?

I have tried it without themes and also including the runtime packages still with no joy.

Can some one guide me in the right direction.

Thanks in advanced

Kevin
  #3  
Old 08-08-2011, 07:37 AM
lucyjoin89757 lucyjoin89757 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 4
Default

I tried to run exe on the other machine it did the same.

  #4  
Old 08-09-2011, 10:24 PM
delphimpd delphimpd is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 701
Default

That sounds like an unregistered copy,

If it is a registered copy, then contact Embarcadero tech support and send them an email, they will respond back with a solution or they will guide you.

Regards
  #5  
Old 08-16-2011, 10:58 PM
KevMc KevMc is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: United Kingdom
Posts: 50
Default

Hi All,

I eventually got this sorted and it boiled down to a dodgy pen drive. Everytime I transferred my app to another computer it did not copy correctly.

Thanks anyway.

Kevin
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.